Bilgilendirme

Blog sayfamızda yer alan reklamların geliri Sahipsiz sokak hayvanlarına mama olarak dağıtımı yapılcaktır.Sizde reklam vermek için info@aktifpet.com mail atabilirsiniz.Ayrıca mama bağışı için tarafımıza mail atabilirsiniz.Sokak hayvanlarına gönderdiğiniz mamalar aktifpet olarak kar marjı olmaksızın geliş fiyatına gönderilcektir.


Bir yavru kediyi biberonla beslemek

2019-08-03 11:44:18 0 Yazar: Aktifpet Okundu: 6623
Bir yavru kediyi biberonla beslemek

Bir yavru kediyi biberonla beslemek emzirme dürtüsünü tatmin etmeye yardımcı olur, ancak biberonla besleme, yavru kediyi şişeden emmek için yeterince güçlü olmasını gerektirir. Yumuşak bir meme başı olan ticari bir yavru kedi bakıcısı kullanıyorsanız, sıcak bir iğne kullanarak meme ucundaki deliği büyütmeniz gerekecek, böylece şişe ters çevrildiğinde süt yavaşça damlayacaktır. Yavru kedi aksi takdirde birkaç dakika sonra yorulacak ve uygun beslenmeyi alamayacak. Ancak meme başındaki deliğin çok büyük olmamasına dikkat edin, ancak süt çok hızlı çıkarsa yavru kedi, zatürreye yol açacak formülü boğabilir hatta içine çekebilir.

 

Bir yavru kedi beslemek için uygun pozisyon yavru kedi karnı ve göğsünde dik tutarak. Onu bir insan bebeğinizde olduğu gibi sırtında tutmamak çok önemlidir, bunu yapmak formülün yavru kedi trakeanına girmesine neden olur. Parmağınızın ucuyla yavru kedi ağzını açın, meme ucunu yerleştirin ve şişeyi 45 derecelik bir açıyla tuttuğunuzdan emin olun. Şişenin açısına dikkat edin, böylelikle hava yavru kedi midesine girmez. Emmeyi teşvik etmek için, şişeyi hafifçe çekin. Yavru kedi yeterince formüle sahip olduğunda, onun ağzına kabarcıkların çıkmaya başladığını göreceksiniz. Yavaş bir damla ile besleme beş dakika veya daha uzun sürer.


Biberon seti almak için tıklayın


Bu yayındaki içerik sadece bilgilendirme amaçlı sunulmuştur. Bu bilgiler hiçbir şekilde teşhis koymayı veya kalifiye bir profesyonelin çalışmasının yerine geçmeyi amaçlamamaktadır. Bunun için güvenilir bir uzmana başvurmanızı öneririz.Herhangi bir hastalık belirtisi olup olmadığını görmek için kedinizi veteriner hekime muayene ettirmeniz önerilir.

İlgili Bloglarımız

Yorumlar

Yorum Yazınız